06-15571584 info@revavita.nl

Wat vergoed de verzekeraar bij een niet gecontracteerde fysiotherapeut? 

Al sinds 2019 werk ik niet gecontracteerd. Dat werkt voor jou als klant net even anders dan wanneer je een gecontracteerde zorgverlener bezoekt.

Bij mij krijg je van mij de rekening toegestuurd. Jij betaald de rekening en deze rekening dien je zelf in bij je zorgverzekeraar. Het bedrag dat de zorgverzekeraar vergoed is afhankelijk van de door jou gekozen polis in de aanvullende verzekering.

Lees ook: fysiotherapie en de basis en aanvullende verzekering.

Overzicht 2022

Onze beroepsvereniging het KNGF heeft net als ieder jaar een overzicht gemaakt van de verzekeringen die de meeste fysiotherapie in de pakketten hebben (zonder medische selectie en vrije keuze van hulpverlener). Daarnaast hebben zij dit jaar ook een overzicht gemaakt wat je als klant vergoed krijgt als je een niet gecontracteerde fysiotherapeut bezoekt. 

 

Wat krijg je vergoed als jij bij Revavita voor een behandeling fysiotherapie komt? 

Zoals ik al zei is de vergoeding afhankelijk van je polis. In de onderstaande poster van onze beroepsvereniging heb je alvast een beetje inzicht in de vergoedingen. Helaas weten we niet van iedere verzekering wat er precies vergoed wordt. Wil je het zeker weten? Vraag het dan na bij je verzekeraar of kijk in je polis blad.

Klik op onderstaande afbeelding om het overzicht van vergoeding te zien.