06-15571584 info@revavita.nl

De Lecher-antenne: Een Holistische Benadering van Energiebalans

Welkom op de informatiepagina over de Lecher-antenne, een fascinerend instrument dat binnen de holistische therapie wordt gebruikt om de energiebalans van het lichaam van jou paard te ondersteunen. Op deze pagina ontdek je wat de Lecher-antenne is, hoe het werkt en hoe het kan bijdragen aan het welzijn van jou paard.

Wat is de Lecher-antenne?

De Lecher-antenne, genoemd naar de Oostenrijkse natuurkundige Ernst Lecher, is een instrument dat gebruikt wordt om subtiele energetische trillingen in en rondom het lichaam te meten. Het wordt vaak ingezet binnen de holistische benadering van gezondheid, waarbij wordt geloofd dat het menselijk en dierlijk lichaam en de omgeving om ons heen bestaan uit energetische patronen. Door deze trillingen te meten, kan de Lecher-antenne inzicht verschaffen in de energiebalans en eventuele blokkades.

Hoe Werkt het?

De Lecher-antenne werkt volgens het principe van resonantie en frequentiemeting. Door de antenne af te stemmen op specifieke frequenties, kan ik een veranderingen in de energiestromen waarnemen. Dit kan helpen om verstoringen of onevenwichtigheden in het lichaam te identificeren. De metingen worden vervolgens geanalyseerd en kunnen dienen als aanvullende informatie voor een holistisch behandelplan.

Toepassingen

  1. Energiebalans
    De Lecher-antenne kan gebruikt worden om de balans van vitale energie in het lichaam te meten en evalueren. Door verstoringen te detecteren, kan ik een gerichte benaderingen voorstellen om de balans te herstellen.
  1. Ondersteunende Diagnose
    Hoewel de Lecher-antenne geen vervanging is voor medische diagnose, kan het een waardevolle aanvulling zijn. Het kan helpen bij het identificeren van gebieden die mogelijk aandacht behoeven en dient als leidraad voor verdere evaluatie. Ik ga bijvoorbeeld op zoek naar de onderliggende oorzaak van aanhoudende klachten.

 

  1. Energetische Behandeling
    Op basis van de metingen van de Lecher-antenne kan een ik een gerichte energetische behandelmethoden voorstellen en inzetten zoals informatie geneeskunde en cranio sacraal therapie om de energiebalans te herstellen.

Een effectieve aanvulling op jou behandeling

De Lecher-antenne is een boeiend instrument binnen de holistische therapie, dat inzicht kan verschaffen in de energetische aspecten van het menselijk en dierlijk lichaam. Door subtiele trillingen te meten en te interpreteren, kan het bijdragen aan een alomvattende benadering van welzijn. Als holistisch therapeut kan ik de Lecher-antenne gebruiken als onderdeel van een bredere strategie om de gezondheid en balans van jouw paard te bevorderen.

Ik zelf ben een voorstander van holistische fysiotherapie waarin het lichaam centraal staat. In plaats van alleen te kijken naar de specifieke klacht of pijnplek, richt ik mij op het begrijpen van het paard als geheel. We kijken daarbij samen naar de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten van zijn of haar klachten.  

Voor meer informatie over de Lecher-antenne en hoe het in het behandelplan van jouw paard kan passen, neem gerust contact op. Jullie welzijn staat bij mij voorop.

3 + 15 =