06-15571584 info@revavita.nl

Informatiegeneeskunde: Ontdek Hoe Jij Op Diep Niveau Kunt Genezen

Ontdek de kracht van Informatiegeneeskunde, jouw sleutel tot diepgaande heling en welzijn. Bij Revavita geloven we in de meest fundamentele en basale manier van genezing op alle lagen van jouw wezen. Ik sta klaar om jouw zelfherstellende vermogen te activeren en de oorzaken van ziekte aan te pakken.

Wat is informatie geneeskunde?

Informatiegeneeskunde is een ware revolutie in de geneeskunde, gebaseerd op kwantuminformatie – de bouwsteen van alles in ons universum. Elk orgaan, elke cel en ieder hormoon trilt in zijn eigen specifieke frequentie. Als een bepaalde frequentie, zoals die van jouw lever, uit balans raakt, kunnen er leverproblemen ontstaan. Dit kan veroorzaakt worden door virussen, bacteriën, voeding, stress, omgevingsfactoren, straling, toxines en erfelijke factoren. Als deze verstoring niet tijdig wordt aangepakt, kunnen er zichtbare, lichamelijke en/of andere klachten ontstaan, die jouw algehele welzijn uit balans kunnen brengen.

Bij Revavita geef ik jouw lichaam heel gericht de juiste informatieprikkels met behulp van water, elektromagnetische informatie (licht) en harmonische tonen (geluid). Ik stimuleer jouw zelf herstellend vermogen om de verstoring, disbalans en/of ziekte aan te pakken. In plaats van enkel symptomen te bestrijden of te onderdrukken, werk ik aan het verbeteren van jouw bewustzijn, gezondheid en herstel op alle lagen van jouw wezen: body, mind, spirit en soul.

Wie heeft de informatie geneeskunde ontwikkeld?

De grondlegger van de informatie geneeskunde waarmee ik werk is Eric Laarakker. Eric Laarakker heeft ruim 30 jaar ervaring als dierenarts, onderzoeker en wetenschapper in zijn Holistische praktijk voor Dier & Mens “Den Hoek”. Samen met biologen en ict’ers heeft Eric maar liefst 5000 frequenties in kaart gebracht en omgezet in harmonische geluidsgolven en elektromagnetische golven. Vanuit hier is het platform “Information Medicine” ontstaan. Bij Holistisch praktijk Den Hoek zijn al vele mensen en dieren succesvol zijn behandeld met Informatiegeneeskunde.

Hoe werkt het?

Met harmonische frequenties in de vorm van licht, geluid en water als drager van coherente informatie kunnen we jouw lichaam heel gericht informeren en op celniveau aanzetten tot communicatie, samenwerking en herstel. Hierdoor heelt jouw lichaam zichzelf en stemt het weer af op gezondheid, vitaliteit en veerkracht. Jouw cellen komen weer ‘in tune’ met hun oorspronkelijke harmonische resonantie.

Elk geluidsbestand dat je bij Revavita ervaart, is uniek en met zorg samengesteld door Holistisch Praktijk Den Hoek en Information Medicine om vanuit alle lagen van jouw wezen werkzaam te zijn: body, mind & spirit. Iedere afzonderlijke geluidsfrequentie is opgebouwd uit maar liefst 16 tonen. Het geheel vormt samen een ‘harmonic’ en is een compositie van de fundamentele grondtoon met 7 boventonen die tegelijkertijd in het yin en yang spectrum worden afgespeeld.

Bij Revavita weet ik dat deze unieke finetuning essentieel is voor heling! Hoe natuurlijker en zuiverder de informatieprikkel is, hoe beter jouw lichaam de informatie zal opnemen. Jouw lichaamscellen herkennen mijn harmonische tonen als ‘de oorspronkelijke resonantie van de cellen’ en absorberen wat ze nodig hebben om de harmonie te herstellen.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De geluidsbehandelingen zijn geschikt voor iedereen: volwassenen, kinderen, dieren en zelfs jouw leefomgeving. 

Zelf ervaren?

Wil jij jouw lichaam op diep niveau genezen en jouw zelfhelende vermogen activeren? Kies voor Revavita en ontdek de kracht van Informatiegeneeskunde met harmonische frequenties in de vorm van licht, geluid en water. Laat jouw lichaam zichzelf genezen en herstellen met deze unieke benadering van heling. Neem vandaag nog de eerste stap naar een gebalanceerd en gezond leven, waarin jij jouw zelfhelende vermogen optimaal benut.

Wil jij geluidstherapie ervaren ter ondersteuning van jouw holistische behandeling? Let op: geluidstherapie komt niet in aanmerking voor vergoeding via de zorgverzekering. Een sessie duurt ongeveer 45-60 minuten en is inclusief doormeten met een Lecher-antenne en Connectiesensor om uit te testen welk(e) geluidsbestand(en) het best passend zijn voor jou.

Revavita, jouw partner voor heling en welzijn op alle lagen van jouw wezen! Neem contact op voor meer informatie en het plannen van jouw geluidssessie.

1 + 8 =